OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> LOUISE KARLSSON -

TRUTH

Nu tänker jag ärligt säga att jag gillar One Direction. Deal with it. 
 
Deras låt som släpptes för 2 dagar sen. 
 
 

LEGO HOUSE

Kul att Rupert Grint är med i Ed Sheerans musikvideo Lego House. Dom är väldigt lika varandra men fattar inte varför Ed spelar sig själv ist. 
 
 
 
 

Inside The Magical World.

 

NEW JACKET

Beställde denna jackan från Tyras i helgen. Och vilket kap man gjort. Dennis Maglic säljer en likadan jacka i sin webshop fast för en väldigt högre summa. Så ja, jag är glad nu.
Och eftersom att jag köpte den i helgen så var det gratis frakt och så kommer jag få goodibag med något litet i. 
Visst är den snygg? 
 
 
 

At Sofias place

Ska filma till ett skolarbete hos Sofia och nu är jag redo ;)


2O12-1O-27

Kul att när man okmer upp på sitt rum så har hunden varit där lite före. 
 
 
Jo men skratta på bara.. 
 
 

Gymnasieval.

Sorry för att jag inte har skrivit som jag sa att jag skulle göra men jag har haft FÖR FULLT UPP MED LÄXOR. Det har varit extremt med prov osv och stress. Och jag känner helt enkelt inte för att skriva. Så kan det ju oxå vara. Jag hade tänkt skriva lite om Gymnasieval. Jag vill gå antingen Estet på Sinclair elr Naturvetenskap och Medicin på Plusgymnasiet. Jag vill bli något inom vården och få en super"utbildning" inför det så tidigt som möjligt. Jag vet att det inte är en utblidning det heter men jag vet inte riktigt hur jag ska kalla det. Det är helt enkelt högskoleförberenande ist. Men musik är min stora dröm. Slits där lite.
 

copycat

Creepy, jag har en EXAKT sån t-tröja där det står absolut svensk på, men flaggan mellan!
För dom som inte vet då så är detta 2 från One Direction.

Good morning

Vaknar av att hundstackarn ramlat ner mellan sängen och väggen så hon skriker och då lyfter jag upp henne. Och så var jag tvungen att lugna henne och så somnade hon.
Hon är riktigt ful på bild.. Inte så fotogenisk.


19.19

Hej alla underbara kära läsare, gör ett inlägg nu om hur jag lovar att jag ska sköta mig och blogga oftare. Men så kommer det antagligen inte att bli. Så WHO bryr sig?

Ni känner ju säkert till den hör boken "fifty shades of gray". Och den är riktigt äcklig. Men rolig. Jag köpte den svenska för några veckor sen. Och började läsa den osv. Och ja. Vad mer kan man säga? Det är ju praktiskt taget porr. När jag läst ett tag så fattade jag vad den verkligen handlade om och blev tyvärr lite äcklad. Men har man köpt skiten så ska jag fan läsa klart det också.

Min lärare är gravid (har vetat det ett tag men har inte vågar säga nått med det blir lite awkward om hon inte är det) och det är jätteroligt! Grattis till dig!

Till sist vill jag lägga upp en bild på min bäbis ☺


RSS 2.0