OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> LOUISE KARLSSON -

Halloween

Glad halloween alla, jag har precis lärt mig hur man stavar Halloween, :)
Tänker bara va stilla, och lyssna på musik, mamma försöket få med mig på hennes träning, hehe -.-' <3
Men det vill inte jag. Måste klippa min kanin nu, fast mamma ska nog va med, annars klipper jag nog av honom mårrhåren xDD< 3
Bye bye


!!

Ska jag ha brunt hår eller blont? alla svarar!!

nagellack

hade ingen bättre rubrik, men bry er inte om klockan, funderar fortfarande på hur jag ska få bort den, den e gräslig :)

?

min katt gillar morötter :p
IDIOT
har en stor marabo som ska försvinna, är typ svinsugen :)
Min ninis bara måste klippas, ser ut en angora.

hahah mobbad

haha, lyssnar på hal som en hål. Är med julia oxå :p
ska ksk på nån fest idag :p ah :) men det blir nog skoj :9 <3

chennnah

Nån som vill logga in på facebook och va social? Ajah, skit samma, hade matterprov idag, sista uppgiften. har målat om min mobil till blå med nagellack. blev faktiskt ganska bra :)

ingen rubrik

hej, sitter nu i biblan och gör ingenting, vi har SO och vi alla fick datorer och jag har ingen anig om varför. Men ska fortsätta på mion berätelse som jag berättade om igår :) ksk skriver ett inlägg snart igen.

blahhh

Jag typ dör av tråkighet, men ska väl ringa Ström nu eller nått, hon vill, mee to :) :P ska se på house nu, det så spännnande ut hon förlåter mig nog


-.-''

Katten går och jamar AAAAASmkt nu. Jag och malin iggar henne för att hon kissade i malins väska :)

bandy

Jag kom precis hem från tränimgen. Det gick bra. Jag har oxå skrivit några sidor i hisorien där jag ska ha levt för 5000 år sedan. En romans kan man ju säga. Den e mysig. Men nu ska Moonwla ut och leta efter sin pappa som är borta :) men vi ses väl ksk, bye :* <3

godnatt

gotnatt alla alla, kl är typ halv 12 eller nått, men ska sova nu, datorn var på så jag kunde inte låta bli att skriva :3 godatt!

---->

Kaltrina var hög när hon skrev det förra inlägget eller något, och dom som snacka om Elias är förmodligen kära i honom själv, asså är inte jag det.

här kommer lite bilder från i år och ksk från 2009:
´Kaltrina gästbloggar....

hejhej .

idag så har vi håltimma och louise är full tro jag haha ne men vår lärare kom aldrig så vi skippar lektione jippy <
louise är kär i E**** a** .. hahahaahahahahhaahahahahahahahahahaqhhaaaaaaahahaahhaahahhahah
hahahaahhahaahhahahahahaahahah // KALTRINA <


Bilder

Klicka på dom för större bild ;DJag har fler, men dom blev typ superfailade s¨dom fick inte va med, och så har jag inte tagit kort på alla heller.

Men det kommer fler, skabara fota dom :)

alla gjorda 2010 under hela året nu, så vissa är bättre än andra :)

Lalala

jag ska lägga ut bilder på teckningar som jag ar målat lite genom tiderna, så kolla gärna :) <3

..

Skulle gå ner för trappan och så ficj jag väsrta såret på handen för att det stod en byrå bakom dörren som jag inte såg och gick rakt in i. :( Ine kul. Snacka om att jag hade svårt att hitta en bra bakgrund eller? :o Tog ungefär 2 timmar :)
Men ska nog se på OC nu. Nån som tycker att jag ska ha header så skriv det gärna. Jag måste ha en kommentar så att jag kan kolla ändrigana på kommentarsidan för jag kan inte se det förrän jag får en ny kommentar. Så skriv skriv Alla!


små

Små ord, Stor betydelse. Något så lite kan betyda så mkt för mig. För då vet jag att du bryr dig, genom att bara säga mitt namn. Det beyder att du inte har glömt mig. Och vad som än händer så ÄLSKAR JAG DIG! Och nog finns jag för dig 24/7.
ALLTID

RSS 2.0