OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> LOUISE KARLSSON -

VILL INTE... :'(

Jag vill inte gå till ksolan. jag har haft en massa chanser till sovmorgon men inte tatt dom. Visst, jag gjorde något helt klart roligare än att sova men jag är slutkörd nu. Jag måste sätta alarm på mobilen för att jag somnar på bussen till och från skolan. Sjukt? Men åker nog hem direkt efter skolan. Eller går nog ner till stan med Kalle. Ksk om några fler hänger på. Roligt ;)

Don't judge. Jag är helt nyvaken.


btw, ska köpa en longboard :D
Typ modeller som ser liknanade ut såhär:

Iphone 4s

Mamma kommer hem och säger att hon har köpt en freaking iPhone 4s svart till sig och malin fick sin vita 4s i tisdags. Det är ju såklart kul för hennne..  Aja, får min snart, KSK denna veckan. Hoppas..

Har varit på en LÅNG joggingrunda som jag höll på att dö på. Brakar till asmkt bredvid mig och så springer det iväg 3 rådjur. Trodde det var en älg som skulle döda mig...

Ska ksk skära upp en ananas och se på Big Brother ksk? :)

Och Kaltrina, är göad att alt gick bra. Satt och hade sånna däringa tankar på kvälllen.. ♥





Sorry för inget bloggande. Ska försöka igen!

Ska dra till Motionshuset nu och sola med Kaltrina :) hOn solade igår och så skulle jag oxå göra det men råkade sabba hela solariet eller nått när jag skulle betala så ahh. Får sola idag ist, för dom skulle fixa det på kvällen igår. Men måste dra mig nu så jag inte missar bussen.
Här får ni en JÄTTE gulligbild på mig :

Yogan jag gör 2 ggr om dagen.


Har börjat med Yoga.

Jag måste inte köra yoga for beginners. jag kan gå direkt till ganska svår yoga för jag är överrörlig så när jag är gammal så kommer jag fortfarande vara vig och så eller så kommer jag ha ont i lederna och vara stel. Hoppas på det förstnämnda.

Mitt mål är att kunna göra sånna här grejer :)

Skola


TVD

Läser TVD, The Return: Nightfall.
Den har plötsligt blivit väldigt intressant. Den är dock på engelska så det är inte lika peppande att läsa den men man känner igen personerna bättre än när dom snackar ful svenska. Lixom Damon ska inte snacka svenska. Usch..
Det finns svensk översättning för er som inte orkar läsa den engelska.

Engelska
"And then Bonnie saw it. Just a glimse as they stepped into the living room. It was down the hallway, and it could have been the play of light and shadow there, but it looked for all the world like a person. A person that scuttling like a lizard - but not on the floor. On the ceiling."


Svenska
"Och då såg Bonnie det. Bara en glimt när de klev in i vardagsrummet. Det var nere i hallen, och det kunde ha varit spelet av ljus och skugga, men det såg för i hela världen ut som en person. En person som krälade som en ödla - men inte på golvet. I taket. "




Ritade mer


Gissa vart denna kommer från?






Gjorde om hennes håroch öra och deras munnar.

MADE IT 2012-03-17




MADE IT 2012-03-17




Söker på "snygg frisyr kille" så kommer denna bild upp xd


HAHHAH ....


TVD ikväll ! :D




Drar till bussen och pluggar fysik som jag inte gjort som jag har prov på idag(Y)




GOODMORNING

Ska möta Kaltrina nu på kampen och sen förmodligen gå hem till Lindita. Sen drar vi till skolan. :)


2012 - 03 - 14

Hej, kul, ska till tandläkaren kl 1 imorgon. Var med Syrran och hennes kompisar och kusin och dom piercade tungan. Spännande. Vill själv men pallar inte. Och får inte. Men aja, ska träffa Josefine hemma imorgon och springa ålngt. Har gjort det i två dagar i rad nu. Kan springa hur långt osm helst nu utan att stanna. Stol föver mig själv. Och jag har fått det upp till en halvtimmme ;)
Ska snart köpa min kusins iPhone. En liten spricka bak men det är okej. Ska bara ha den i ett halvår.


Kaltrina

JAG MISSDE BUSSEN! JAG KAN INTE MÖTA DIG PÅ KAMPEN. HOPPAS DU LÄSER DETTA INNNAN DU GÅR SÅ ATT DU INTE GÅR. JAG KOMMER INTE TILL SKOLAN. FÖRLÅT PUSS ♥


hata

Hej, tänker inte skriva vad jag gjorde idag.

Söndag

Godmorgon!
Sitter och lyssnar på musik nu och kollar på iPhoneskal och hundar. Ska köpa snart. Men men, skulle vart i kyrkan idag men jag försov mig för jag vaknade mitt i natten och kom på att jag skule ställa alarm för at komma iväg i tid men hittade inte mobilen i sömnyran så jag struntade i den. Aa, nu sitter jag här utan gudstjänts. Men jag har gått 16 ggr och så ör det läger snart och då går jag 1-2 ggr och så måste jag gå en gång på påsk. Så jag har all tid i världen. Måste gå 20 ggr annars måste jag prata med en ledare och grejer och ksk inte komfirmera mig. Jepp, allt för mig.



Kul kväll


Hej där

Öhh, mitt rum ser ut som skit och jag VILL inte städa... Men jag vill inte ha det så här heller. Jag ber någon städa åt mig (Y)


BB

Sitter och kollar med live BB premium dagspass på datorn. Kul att Marcel ligger inne i sovrummet och fiser -.-

Skola

Sitter i skolan och jobbar för fullt. Så jävla jobbigt. Memn lyssnar på musik. Laddade hem spotify till datorn och chillar lite med skoldatorn i biblan.
Jag undrar på vart jag ska praoa. eller hur man nu stavar det. Funderar på Donken igen eller Coopresturangen. Vi ska praoa i en hel vecka. Så pallar nästan inte donken igen. Lunchrusningen var för jövlig. Och byta sopor i det. Kul...
Aja men sitter och sjunger Ai Si Eu te Pego. Man skrattar gott.

Skän sommarbild.

On da buss




Han är fan snygg som tjej oxå!


Mina drömögonbryn


I know that you are much more beautiful then me

Det fanns bilder jag skulle ladda upp som jag redan laddat upp på Facebook men så bad några mig att ta bort just dom bildena så jag laddar inte upp dom här. :)

































nattstad

Försöker få syrran att skaffa nattstad. Men icke! :( Skaffar det nog själv då...


Melodiefestivalen, jippie ... Dom sög.

Siiter här med min syssling vars arbetskompis (föredetta) är med i Youngblood. Och min dfaster arbeteade med Erik segerstedt. Går bra här i min släkt. Och min syssling är känd.


Friday

Hej har SO redovisningen iag ist.
Jag funderar oxå på om jag ska fixa mig eller om jag ska vara ful för set är ju fredag. Typ mjukis eller nått. Tror jag tar Jeans. Mest jag.

RSS 2.0