OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> LOUISE KARLSSON -

Titanic Mashup

En MAshup på Titanic oHc What makes you beautiful. Riktigt sjukt. Lyssna!
 

THAI PALACE

Trött efter en trevlig dadg på Thai Palace. Jag och Kaltrina hade på oss thai klänningar. Fint. Men vi städade, lade ut mat, diskade och så vidare. Det var kul. och sen runt 3 så tog vi inte buffén och så började folk beställa ist. Men när jag skulle servera ett par så råkade jag sätta tallriken framför fel person och det var ju lite pinsamt för det var en tjej och en kille i typ 19-20 års åldern. Men vi fick gå och äta och dricka precis vad vi ville när som helst. Hur trevliga människor som helst! Jobbar från 12-17. 
 
 
 

IN YOUR FACE JACEKT

Ni minns den där jackan jag snackade om att jag hade beställt från Style By Tyra, den har ju inte kommit än.. Sur som fan. Känner sig ganska blåst, men den kommer nog snart vä. Hoppas jag, annars får jag ju ta kontakt med henne. 
 
I

TAKE ME HOME

Sitter nu och lyssnar på One Directions nya album. Älska det. 
Favoritera: 
  • Rock Me
  • Little Things
  • Live While Were Young
  • They Don't Know About Us
  • Summer Love
  • Last First Kiss
 
Sjukt duktiga! Jag längtar så sjukt till konserten i maj.. Fuck att det är så långt dit. Aja, send me hate nu när jag har varit ärlig. Go ahead. 
 

Det SJUKASTE skrattet ever

 
haha jag ber lyssna på människans skratt de första sekunderna. Typ de 5 första. Insane. 
 

2013

Har köpt biljett till 1D konserten i Stockholm i maj. Så då blir det ingen skola, och sen dagen efter så ska jag shoppa i Stockholm, ksk träffa dom till och med? :)
 

RSS 2.0