OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> LOUISE KARLSSON -

.

R.I.P Baby.

Nu va det gjort. Jag är lyckligast av alla.

HAlleguttane vilken underbar känsla det är att ha linser! att se hur tydligt som helst och inte ha på mig glasögon. Den va hur underbart som helst! jag minns inte ens hur den känslan va förr. JAg tänkte ju inte på det då mennu asså. Hmmmmmm :D Man kan nästan inte beskriva den känslan.

homo

Jag vill ha en Bögkompis. Dom är jätteroliga, modemedvetna, snälla och säkert stenkul att shoppa med. Och så blir dom aldrig kär i en heller :P hahaa det va nått jag kom på nu :D Men jag skulle jätte gärna vilja ha en sån vän!

Undrar hur den blir om man kastar ut den genom fönstret.



Nu har den gått sönder. Min Tv asså. Fast tur det. MEn jag blev mindre glad när jag fick veta att jag skulle ta över den som står i hallen -.-Den är ju lite större men ändå? :O JAg hade ju föredragit en sån här:


Ögonopreation skulle nog va mycket billigare :P

Imorgon så ska jag och lilla mammsen åka till stan och göra synundersökning och välja ut nya glasögon och ett par solglasögon med  styrka i och månadslinser. Sen ska jag gå med linserna i en timme eller så på stan. Trevligt med när det är fjorden :)


Du kan tolka det hur du vill, och vi kan fortsätta stå still.

Ska nu ha en trevlig kväll med att läsa och så vidare. Så får jag se vad jag ska göra när Malin kommer hem. Hon har vart vid lillesjön med Linnea. Men hon kommer nog snart. Så kanske vi ser på skräckfilm eller nått så att jag inte kan somna idag då. hum :(
Jag hade kul idag och såg på edward Scissorhands. Johnny Depp är bara så underbar :D


มันจะถูกถ้าผมรักคุณ?

ไม่มีเลยมันก็ไม่เป็นไร

JAG BARA VERKLIGEN GILLAR DOM!


Va på fjorden idag med Vikki :)









































Lyllos lilla Viktoria som vann en rosa playboy :// jag sorger här i min ensamhert nu. Vill oxå ha en! T.T


What are words if you really don't mean them when you say them.


pippi långstrump '_'

VA på ullared men Josefine och köpte lite grejejer :)
(Ingen bra bild)





Jag köpte en smyckeshängare med men jag fick inget kort på den. Men jag lägger väl upp det snart.

No blond (/)

Jag har bestämt mig nu. Jag ska bli svarthårig. Jag vill inte förstöra mitt hår för att göra det blont. Det är bättre om jag gör det svart ist.

14 idag :D

hahah, den första filmen jag såg när jag fyllt 14 va Xman 1.5! Hur kan jag va så nördig? :O men dom e jääättebra :D

Och föresten, Grattis till mig på 14-årsdagen :D Pappa har sagt hela sommaren nu att jag blir fjortis? :/ han lärsig aldrig. MAn blir ju inte jfortis för att man fyller 14. Jag va fjortis när jag va 12. JAg försökte verkligen va det. Men min stallkompis sa att om det inte hade varit för mitt bruna hår och glasögonen så hade ag varit det. Gud vad hon kränkte mig. MEn nu skulle hon inte ha gjort det.

Domma geting

Jag gick ut för att sola idag men så orkade jag inte. Det är för varmt och jag eför trött :/

Förrersten eller hur man nu stavar det så vaknade jag av att en geting flog omkring frafmrö mitt aniskte! :@ Fuck den asså.

Sommar, Sommar utan sol.

Idag ska jag vara jätterolig. JAg ska spela sims 3. hehe. Ne men det är bara för att jag har lite tråkigt på dagarna nu när det är sommar och ingen sol ute -.-
Ska se om jag kan färga håret med dag om mamma har tid. Men det tror jag inte.

JAG HATAR KILLAR.

Dom är så jobbiga! Tänker bli nunna eller nått så slipper jag dom.  Seriöst skönt att va singel. Har vart det nu 1 år och 6 månader. Och det finns ju alltid en anledning för det. För att jag hatar killar.

Get personas for hell


Fick ett halsband med fridatidningen.



















Vilken härlig dröm verkligen

ahah idag drömde jag att jag bodde i en klädaffär och stal en ring som jag sedan lade ner i Zeth Cohens fickamen sen gav jag den till sSelena Gomez för vi va bästa kompisar. Och jag va ihop med Zach Martin. Och vi hånglade. Omg vilken zepedröm. Och ajg bodde typ på torp då och han bodde i en smyckesaffär tvärsemot.

Play me

Nu har jag varit iväg och köpt en kaktus. Ganska nöjd faktiskt.
Jag hittade en gammal ballerinaspeldosa i mitt vitrinskåp och jag har blivit som beroende av den. Det är en jätteavkopplande melodi.


Godmorgon :/

Idag har jag rätt så ont i magen. Och fuck vilket humör jag är på. Jag har nästan lust att bara mörda någon :S Men det går väl över snart hoppas jag.
Jag fick nästan ångest igår för att jag låg och tänkte på att jag kanske inte kan komma i min gamla klass igen. Då dör ja. Jag ber om hemundervisning!

love them all

Hej förlåt för att jag inte bloggat men jag har inte haft någo att blogga om. Men jag ska nog komma igång igen.
Jag har något viktigt att säga med. Jag ska byta från Frida till Äsperöd förhoppningsvis. Jag trivs inget vidare där. Så jag gör så gott jag kan för att hamna i min gamla klass igen. Saknar den för mycket!!


























hahah gullungar osm smiter in på peddogrims lektion.






03.57

Ligger här nu i nathalies säng och hon har somnat. Det är ju sent men ändå. Så nu ser jag på titanic på hennes data för att kunna somna. Men ska väl se om jag blir trött någon gång. Godnatt!

It would change everything bby

Här sitter jag nu och lyssnar på musik. jag har nämligen kopplat in min data i högtalarna i vardagsrummet för att ingen är hemma. Väntar nu på att min kamera ska ladda klart så ska jag gå ut och ta kort.

Harry Potter 1-5

Jag har bestämt mig för att se alla harry potter filmerna i rad. Igår såg jag ettan och halva tvåan. Sen somnade jag.
Men idag har jag kollat på resten av tvåan och ända fram till femman. Har precis startat den. Jag är lite freakad i dom.


CDON.com

Nu har jag hittat 4 böcker som jag bara måste ha!

En vampyrs bekännelse
Låt ben rätte komma in
Mamma, pappa, barn
Mitt nya jag



När jag hör någon säga cdon.com så tycker jag att dom säger: se dig om punkt kom.

hahahha vafan? !


Inte många som har Leonardo DiCaprio på ett bokomslag :D


hahahaaah spola fram lite


Domma katt

Nu har jag varit duktig. Har presic tagit bort en halvt uppäten råtta från mitt golv som katten snällt tog in till mig inatt :)

Fyfan för dom människorna asså. Dom har inget liv! :@



Jag grät i nio minuter.

Shutter Island

Jag har varit och hämtat tillbaka min mobil nu och den funkar jättebra. Har köpt en bok idag med. Shutter Island. Den finns även på film. Här får ni trailern.


The secret of the moonacre

Usch! Det har varit så klibbigt varmt och har haft huvudvärk och ont i ryggen hela dagen -.- fast det var ju inte så länge eftersom jag vaknade kl 1. Jag hittade 7 myggbett på vänsterben och 5 på det andra och 4 på vänster armbåge och 2 på den andra armen. Sen har jag 2 kläggbett på foten och på armen. Jag kliar gött nu! Jag tog en allergitablett men den har bara hjälpt mot myggbetten. Nu är det bara de svullna kläggbetten som jag måste ta itu med inatt.

Jag hittade en film i skåpet som verkade rätt bra att somna till.


Natti natti

Nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. JAg ska göra mig iordning för Lovisas konfermation och efter den så ska jag gå hem till nathalie lite och säga grattis och så :) <3 Ska nog ta lite te och se på tv.Godnatt fokes.

Svar till gummsi Bummsi

Postat av: nathalie

hahha lilla? jag är 16 dagar äldre så ÄÄGGD. tack förresten :**** <33333

2011-07-02 @ 00:44:03
URL: http://nathalieisabelle.blogg.se/


Svar: 16 dagar är inte särskilt mycket vettu ;) vsg :P<33333

Grattis!!

Grattis till den lilla ungen som är 14!!

Puss puss <33333


Majs e riktigt najs :P

JAg såg på Dirty dancing idag. JAg kan ju bara säga att den sög faktiskt. Ingen dansfilm slår Girls just want to have fun!!!

här får ni en bild på var jag i största tag åt idag förutom middag :P


RSS 2.0