psssst

 

Hemligheter om killar:


Killar söker mer än skönhet.
Killar bryr sig inte alls så mycket om ditt utseende som du tror. Visst tittar de på snygga tjejer, men hos en flickvän uppskattar de andra saker än ett sött ansikte, välfilade naglar och en perfekt frisyr. Killar vill ha en rolig tjej md smarta tankar och en skön attityd.

Muskler - inte så säkert!
MÅnga tar för givet att killar alltid är starkar än tjejer. Så behöver det absolut inte vara, särskilt inte på mellan- och högstadiet. När utmanade du en kille i armbrytning senast?

Hemlig fundering.
Du har säkert aldrig hört en kille berätta om det, men många av dom har faktiskt funderat över hur livet hade sett ut om de fötts som tjej.

När ingen ser...
Kramar de sin mamma.

Span i spegeln.
Om du fick vara en fluga på toaväggen när en kille gör sig  iordning för dagen, skulle du bli riktigt förvånad. De kammar håret både hit och dit för att testa olika frisyrer. De letar hår på kroppen och ser sig i spegeln för att hitta vilken vinkel de ser coolast och snyggast ut. Kanske övar de oxå på att flörta live nonchalant med ena ögat.

Mimar, dansar och sjunger.
Har du funderat på vad killar gör när de stänger dörren och tar på hög musik? Jo, de gör samma sak som tjejer: dansar och mimar. Med coola danssteg och försöker se ut som sin stora idol och funderar över hur det skulle vara att stå på en scen med tiotusen fans i publiken.

Snart kan vi läsa era horskop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0